Manavgat'ta Yangın - Manavgat'ta makilik alanda çıkan yangın kontrol altına ... / 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi.

Manavgat'ta Yangın - Manavgat'ta makilik alanda çıkan yangın kontrol altına ... / 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi.. Yangın söndürme çalışmaları kuvvetli rüzgar nedeniyle güçlükle ilerliyor. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. Jul 29, 2021 · manavgat'ta yangın söndürüldü mü? En az 53 kişi yaralandı. Kanalımıza abone olmak i̇çin :

Türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelirken en büyük yangının yaşandığı manavgat'taki yangının son durumu da merak ediliyor. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. 1 day ago · manavgat'ta orman yangını. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı.

Manavgat'ta yangın neden çıktı: Sabotaj mı, kaza mı? - Son ...
Manavgat'ta yangın neden çıktı: Sabotaj mı, kaza mı? - Son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
1 day ago · antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, manavgat'ta bugüne kadar böylesi büyük bir yangın olmadı. Yangın söndürme çalışmaları kuvvetli rüzgar nedeniyle güçlükle ilerliyor. 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Düşündürücü olan 4 ayrı bölgede çıkmış olmasıdır. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. 12 hours ago · manavgat'ta dün başlayan yangın ilerlemeye devam ediyor. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde manavgat'taki yangının söndürülüp söndürülmediği araştırılıyor. 1 day ago · manavgat'ta orman yangını.

1 day ago · antalya manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sürüyor.

Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Düşündürücü olan 4 ayrı bölgede çıkmış olmasıdır. 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelirken en büyük yangının yaşandığı manavgat'taki yangının son durumu da merak ediliyor. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Görüntüler çok kötü, 4 ayrı bölgede çıkmış yangın ve halen kontrol altına alınamamış inşallah biran evvel güzel haberler gelir. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde manavgat'taki yangının söndürülüp söndürülmediği araştırılıyor. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Jul 29, 2021 · manavgat'ta yangın söndürüldü mü?

Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. En az 53 kişi yaralandı. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde manavgat'taki yangının söndürülüp söndürülmediği araştırılıyor. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi.

Manavgat'ta devam eden yangın için Burdur'dan takviye ekip ...
Manavgat'ta devam eden yangın için Burdur'dan takviye ekip ... from www.nethaber.com.tr
1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. 1 day ago · antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, manavgat'ta bugüne kadar böylesi büyük bir yangın olmadı. Jul 29, 2021 · manavgat'ta yangın söndürüldü mü? 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor.

Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi.

Görüntüler çok kötü, 4 ayrı bölgede çıkmış yangın ve halen kontrol altına alınamamış inşallah biran evvel güzel haberler gelir. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. En az 53 kişi yaralandı. 1 day ago · antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, manavgat'ta bugüne kadar böylesi büyük bir yangın olmadı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor. 1 day ago · antalya manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sürüyor. 1 day ago · manavgat'ta orman yangını. 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde manavgat'taki yangının söndürülüp söndürülmediği araştırılıyor. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, "yangının boyutu görülenden çok daha büyük. Jul 29, 2021 · manavgat'ta yangın söndürüldü mü? 28 temmuz 2021, 02:03 aa.

En az 53 kişi yaralandı. 12 hours ago · manavgat'ta dün başlayan yangın ilerlemeye devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelirken en büyük yangının yaşandığı manavgat'taki yangının son durumu da merak ediliyor. 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi.

Manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi
Manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi from www.sosyaltv.com.tr
İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. Türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelirken en büyük yangının yaşandığı manavgat'taki yangının son durumu da merak ediliyor. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, "yangının boyutu görülenden çok daha büyük. 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor. 1 day ago · manavgat'ta dev orman yangın havadan böyle görüntülendi 28 temmuz 2021, 03:01 aa antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde manavgat'taki yangının söndürülüp söndürülmediği araştırılıyor. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı?

Bölgedeki elektrik santraline kadar yaklaşan yangına santral görevlileri kendi imkanlarıyla müdahale ediyor.

Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. 1 day ago · antalya manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sürüyor. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde manavgat'taki yangının söndürülüp söndürülmediği araştırılıyor. Türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelirken en büyük yangının yaşandığı manavgat'taki yangının son durumu da merak ediliyor. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz" dedi. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. 28 temmuz 2021, 02:03 aa. 12 hours ago · manavgat'ta dün başlayan yangın ilerlemeye devam ediyor. En az 53 kişi yaralandı. 1 day ago · manavgat'ta orman yangını. 14 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Görüntüler çok kötü, 4 ayrı bölgede çıkmış yangın ve halen kontrol altına alınamamış inşallah biran evvel güzel haberler gelir. Yangın söndürme çalışmaları kuvvetli rüzgar nedeniyle güçlükle ilerliyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama