Άννα Κορακάκη - Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας - Άννα Κορακάκη χρυσό ... - Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης.

Άννα Κορακάκη - Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας - Άννα Κορακάκη χρυσό ... - Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης.. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for άννα κορακάκη. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Διακοπές με τον σύντροφό της στη γαλλία!

Μπορεί τα φετινά γενέθλια της χρυσής ολυμπιονίκη. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Πέθανε στον τοκετό η πρωταθλήτρια σκοποβολής μπομπάνα βελίτσκοβιτς η κορακάκη «λύγισε» από τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της θεσσαλονίκης. «οι συνθήκες ήταν τέτοιες που πολλές φορές δεν μπορούσα να βγάλω την προπόνηση». Η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκραν πρι του βελιγραδίου.

Η εκπληκτική φωτογραφία της εντυπωσιακής Αννας Κορακάκη με ...
Η εκπληκτική φωτογραφία της εντυπωσιακής Αννας Κορακάκη με ... from www.thetoc.gr
Η ελεονώρα μελέτη υποδέχθηκε στα μεσάνυχτα την άννα κορακάκη. Η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκραν πρι του βελιγραδίου. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Διακοπές με τον σύντροφό της στη γαλλία! Την πέμπτη θέση κατέλαβε η αννα κορακάκη στο πιστόλι 25μ., στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο οσιγιεκ της. Γενέθλια για την άννα κορακάκη: 42 283 просмотра 42 тыс.

Υπενθυμίζεται ότι η κορακάκη συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο.

Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Χάλκινη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπλων. Όλα τα άρθρα του tag αννα κορακακη. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for άννα κορακάκη. Η συγκίνησή τους για την ολυμπιακή φλόγα. Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Υπενθυμίζεται ότι η κορακάκη συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο. Η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκραν πρι του βελιγραδίου. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στον τελικό των 25μ στο σπορ πιστόλι.

Όλα τα άρθρα του tag αννα κορακακη. Η άννα κορακάκη δήλωσε πως η κατάταξη θα αλλάξει την παρασκευή, μετά το δεύτερο μέρος των προκριματικών, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη και από το σκοπευτήριο, στο οποίο διεξάγεται το. Δυνατό μήνυμα από την κορακάκη: For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for άννα κορακάκη. Την πέμπτη θέση κατέλαβε η αννα κορακάκη στο πιστόλι 25μ., στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο οσιγιεκ της.

Άννα Κορακάκη: Η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία που θα γίνει ...
Άννα Κορακάκη: Η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία που θα γίνει ... from www.rp.gr
Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Το «χρυσό πιστόλι» της ελλάδας έτοιμο να πυροβολήσει ξανά! Γενέθλια για την άννα κορακάκη: Διακοπές με τον σύντροφό της στη γαλλία! Η άννα κορακάκη δήλωσε πως η κατάταξη θα αλλάξει την παρασκευή, μετά το δεύτερο μέρος των προκριματικών, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη και από το σκοπευτήριο, στο οποίο διεξάγεται το. «οι συνθήκες ήταν τέτοιες που πολλές φορές δεν μπορούσα να βγάλω την προπόνηση». For faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for άννα κορακάκη. Η άννα κορακάκη, η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε…

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα άννα κορακάκη:

Πέθανε στον τοκετό η πρωταθλήτρια σκοποβολής μπομπάνα βελίτσκοβιτς η κορακάκη «λύγισε» από τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της θεσσαλονίκης. Γενέθλια για την άννα κορακάκη: Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Η ολυμπιονίκης του ρίο συμμετείχε και στους δύο τελικούς, 10 μέτρα και 25 μέτρα πιστόλι. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Υπενθυμίζεται ότι η κορακάκη συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η άννα κορακάκη στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, δείχνοντας αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά στο ρίο. Κορακάκη και πετρούνιας οι σημαιοφόροι της ελλάδας στο τόκιο, γιώργος γαμπιεράκης. Η άννα κορακάκη, η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε… Η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκραν πρι του βελιγραδίου. Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων εν μέσω καραντίνας. Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη. Η άννα κορακάκη και ο λευτέρης πετρούνιας ηγήθηκαν της παρέλασης των αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο.

Υπενθυμίζεται ότι η κορακάκη συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο αγώνισμα το 2016, στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο ντε τζανέιρο. Δυνατό μήνυμα από την κορακάκη: Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η άννα κορακάκη στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, δείχνοντας αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά στο ρίο. Η συγκίνησή τους για την ολυμπιακή φλόγα. Η άννα κορακάκη δήλωσε πως η κατάταξη θα αλλάξει την παρασκευή, μετά το δεύτερο μέρος των προκριματικών, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη και από το σκοπευτήριο, στο οποίο διεξάγεται το.

Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στα 25 μ. αεροβόλο πιστόλι!
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στα 25 μ. αεροβόλο πιστόλι! from www.newsit.gr
Τα μηνύματα των δύο κορυφαίων αθλητριών μετά της απόφαση της εοε να επιλέξει δύο γυναίκες για λαμπαδηδρόμους. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα άννα κορακάκη: «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Ασημένιο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του μινσκ. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. «μπράβο στη σοφία, κάθε θύμα να μιλά χωρίς φόβο» (vid). Η ολυμπιονίκης του ρίο συμμετείχε και στους δύο τελικούς, 10 μέτρα και 25 μέτρα πιστόλι. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.

Άννα κορακάκη & κατερίνα στεφανίδη:

Δυνατό μήνυμα από την κορακάκη: Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Η ολυμπιονίκης του ρίο συμμετείχε και στους δύο τελικούς, 10 μέτρα και 25 μέτρα πιστόλι. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. «μπράβο στη σοφία, κάθε θύμα να μιλά χωρίς φόβο» (vid). Η οργισμένη απάντηση στο instagram σε σχόλιο για φόλες. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η άννα κορακάκη στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, δείχνοντας αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά στο ρίο. Η άννα κορακάκη, την τετάρτη 8 απριλίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 24. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Η χρυσή ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκραν πρι του βελιγραδίου. Η ελεονώρα μελέτη υποδέχθηκε στα μεσάνυχτα την άννα κορακάκη. 6η τερμάτισε η άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι στους ολυμπιακούς στο τόκιο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama